Preloader images
Preloader icon
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

2004 Kisaranta

6.8.2004 - 8.8.2004

Meeting alkoi mukavasti, sää oli mitä upein ja paikka erinomainen.

Aluksi ICF:n POMO, Timpa (kuva1) yritti änkyttää jotain tolkutonta (niinkuin aina), eli yritti pitää jonkin sortin avajaispuheen. Clubimmehan on perustettu 24.4.2004, joten jäsenmäärämme on vielä pieni. Ilman ”ulkopuolisten” apua emme olisi selviytyneet tästä urakasta.

Niin, joka tapauksessa kävijöitä oli n.100 kpl, joista n.70 INTRUDERIA, 8-10 SAVAGEA, 1 Muovi, 1 Sohva,(anteex omistajille mut en muista merkkejä) sekä jokunen tuli autolla!

Kilpailuitakin oli kaksin kappalein: vo-ajo sekä kaunein pyörä kilpailu. Vo-ajossa ajettiin polkupyörällä, ihmetyttää kummasti, että voittaja ei päässyt kahta metriä kauemmaksi?

Joka tapauksessa kilpailusta löytyi voittaja, joka vei pystin kotiin (kuva)

Kaunein pyörä -kilpailun voitti Minna Moisio ”THUNDERILLAAN”, josta myös palkinto jaettiin.(kuva)

Clubi alkaa jo toimia. Jäseneksi liittyi paikan päällä 10:n henkilöä, joista yksi SAKSASTA, Hampurista, joka oli Suomessa käydessään kuullut tapahtumasta (omistaa 1400:n, kuva)

Saunojiakin piisas pitkin päivää ja kun uimarantakin oli ihan rannassa, pulikoitsijoita riitti ihan ”norppana”. Koko lämpöisen päivän rocki soi, tutustuttiin uusiin kavereihin, sekä pyöriin, vaihdeltiin puhelinnumeroita jne. Koska leirintäalueen välittömässä läheisyydessä oli myös tanssilava, sinne eksyi myös iso osa porukasta. Tunnelma tiivistyi iltaa kohti, tietysti ja meno oli sen mukaista. Illan päätteeksi meillä vieraili vielä keikkansa jälkeen Tapsantahtien voittaja parin vuoden takaa, TRUBADUURI JUKKA TÖRMÄ, joka keikalta väsyneenä kuitenkin jaksoi ilahduttaa meitä muutamalla laulullaan.

Lisäksi oli puhetta seuraavan meetingin ajan kohdasta ja yleinen mielipide oli elokuun eka tai toka viikonloppu. Paikkakuntaa ei lyöty lukkoon, mutta siitä tulee syksymmällä äänestys netissä. Henkilökohtaisesti toivon paikalle ainakin puolet enemmän väkeä ja toivottavasti omaa talkooporukkaa.

Sunnuntaina teimme pienen ajelun Vehoniemeen, koska useimmat jäsenet eivät olleet paikasta kuulleetkaan.

Olitte todella mukavaa ryhmää, myös ne jotka eivät syystä tai toisesta paikalle päässeetkään, lukuunottamattakaan heitä jotka hää- tai muiden kiireiden takia viipyivät vain tunnin verran ja sponsoroivat 10:llä eurolla yhtä Suomen suurimmaksi merkkikohtaiseksi kasvavaa kerhoa.

Ehkä tapaamme sitten ensi vuonna, kun nyt jo on tiedossa, että meetingin ajankohta on ELOKUUN alkupuoli.

Toivotan itseni sekä Intruder Club Finlandin puolesta hyvää syyskesän jatkoa kaikille.

Timpa

Presidentti

 

 

Details

  • Start: 6.8.2004
  • End: 8.8.2004
  • Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kisaranta
    Sivun alkuun