Preloader images
Preloader icon
Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

2016 Punkaharju

5.8.2016 - 7.8.2016

ICF Meeting 5.-7.8.2016 Punkaharju

 

Torstai
Vuoden 2016 meeting vietettiin Saimaan rannalla, jopa kansallisromanttisissa maisemissa, Punkaharju Resortin leirintäalueella. Omalta osaltani meeting alkoi jo torstaina 4.8.2016. Aamulla klo 7 otin autolla suunnan kohti Punkaharjua Intruderini matkatessa peräkärryssä (auto oli muutenkin täynnä meetingiin tulevaa tavaraa). Saavuttuani perille noin klo 10 maissa paikalla oli jo hyvä määrä talkoolaisia, muun muassa miitin puuhamies Pekka ”pekkayrj” Yrjänä sekä joukko Savo-Karjalan jäsenistöstä. Nopea tilannekatsaus heidän kanssa ja nopeasti kaikille oli selvää mikä on ns. humpan juoni (kuten Karjalassa on tapana todeta) meetingin järjestelyissä ja hoidettavissa asioissa. Klubin edellinen presidentti Teve saapui paikalle mukanaan ICF:n teltta (kiitos Teve). Pian oli teltta sekä muu rekvisiitta kasassa ja päästiin viettämään yhteistä iltaa talkooväen kesken, jota oli kertynyt päivän mittaan paikalle iso joukko.

Perjantai
Perjantaipäivä valkeni poutaisessa säässä ja kaikilla oli mieli korkealla. Talkooväki piti vielä aamupäivällä palaverin, jotta kaikki tiesivät tehtävänsä. Puolenpäivän aikaan avattiin portit ja väkeä alkoi saapumaan paikalle tasaisen hyvään tahtiin. Jälleennäkemisen riemua oli ilo seurata. Kaikkiaan kävijöitä oli 319 henkilöä, joista uusia jäseniä peräti 18! Alkuillasta seitsemältä oli ohjelmassa virallinen lipun nosto sekä jäsenten #2 ja #13 puheenvuorot. Samalla vietettiin hiljainen hetki muistaen ja kunnioittaen kahta poismennyttä klubin jäsentä. Tunteikas hetki joka lämmitti sydäntä. Myös paikalla olleiden kahden edellisen presidentin sekä allekirjoittaneen yhteiskuva saatiin järjestymään samassa yhteydessä. Kiitokset!

Illan ohjelma jatkui hallituksen esittelyllä ja allekirjoittanut kertoi klubin kuluneen vuoden kuulumisia ja tapahtumia. ICF oli järjestelyvuorossa Toukoajo 2016 tapahtumassa, josta klubi sai kautta linjan paljon kiitosta ja talkooväki positiivista palautetta järjestelyistä.

Ilta jatkui iloisissa merkeissä erinomaisen Kalle Pakarinen Bandin viihdyttäessä juhlaväkeä.

Lauantai
Lauantain viralliseen ohjelmaan kuuluin perinteinen kiertoajelu, joka oli tänä vuonna pituudeltaan noin 120 km. Letkaan osallistui 40 pyörää ja liikenteenohjaajat n. 10 hlö. Ajelun järjestelyt olivat hoidettu esimerkillisesti, samoin reitti oli hyvin suunniteltu. Nautimme kahvit ja omenahillolörtsyt Hotelli Herttuassa Kerimäellä.

Lauantain yksi ohjelmanumero olivat Pekan lauantaille järjestämät kaksi sisävesiristelyä, jotka saivat suuren suosion sekä kiitosta jäsenistöltä!

Päivällisen jälkeen olivat vuorossa pyöränäyttely, kolikon heittoa ja vapaata rupattelua miittialueella. Aamusta alkanut, ja kiertoajelun kolmantena pyöränä ollut, sade loppui ja taivas kirkastui kuin tilauksesta. Saimme nauttia lähes täydellisestä lauantain kesäillasta Punkaharjulla. Alkuillasta oli aika palkita ansioituneita jäseniä sekä julkistaa pyörä-äänestyksen tulokset.

Klubi palkitsi jäseniään tänä vuonna seuraavasti:

 • Asennepalkinto: Jari ”Jaska 67” Hynninen
 • Työmyyrä palkinto: Pekka ”pekkayrj” Yrjänä

ICF Maltanristillä palkittiin:

 • Kaisu ”kazari” Pesu-Kankaala
 • Eija ”EijaO” Achrén
 • Jaska ”Pax.” Kosonen

Pyörä-äänestyksen tulokset olivat:

 • Kaunein Intruder: BG-14, Arsi Sjögren
 • Paras maalaus: CV-636, Jukka Himanka
 • Härskein Intruder: EP-868, Jarmo Schönberg

 

 

Nuorin osallistujajäsen moottoripyörällä oli Milla ”Minnie” Räty Joensuusta, vanhin osallistujajäsen oli ”ottopoika” ja kauimpaa moottoripyörällä saapunut oli Maija ”Mustamaija” Tapaninen Rovaniemeltä.

Palkitsemisen jälkeen siirryttiin arpajaispalkintojen jakoon. Tilaisuuden juonsi oikeutetusti Pekka ”pekkayrj” Yrjänä savolaisella kuplettiperineellä niin, että jokainen nauroi vatsansa kipeäksi. Onnettarena toimi Milla ”Minnie” Räty nuorimman osallistujan oikeutuksella. Arpojen kokonaismyynti oli peräti 900 kpl! Arpajaisten tuotto 1500,00e tullaan lahjoittamaan Savonlinnan kriisikeskuksen nuorison kriisiavulle. Kiitokset kaikille arpajaisiin osallistuneille ja sponsoreille sekä lahjoittajille hienosta tuloksesta.

Lauantai-illan musiikista vastasi perjantain tapaan varmalla otteellaan Kalle Pakarinen Band.

Sunnuntai
Kaikki hyvä loppuun aikanaan niin myös vuoden 2016 meeting. Sunnuntaina monella oli kotimatka edessä, toivottavasti Intruderin sivulaukut täynnä hyviä muistoja tapahtumasta.

Kiitos kaikille paikalla olleille jäsenille sekä talkoolaisille vuoden 2016 meetingistä!

 

Kuopiossa 18.8.2016
Jarmo ”Highwayman” Ruokonen, ICF Ry:n Presidentti

 

Ps. Tapahtuman kuvia löytyy kuvagalleriastamme

Miitin sponsorit

Details

 • Start: 5.8.2016
 • End: 7.8.2016
 • Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Punkaharju
  Sivun alkuun