Preloader images
Preloader icon
Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

2017 Punkaharju

4.8.2017 - 6.8.2017

ICF / EIC Meeting 2017 4.-6.8.2017, Punkaharju Savonlinna

 

2017 meeting oli ICF:n historiassa ainutlaatuinen; järjestimme kahdeksannen EIC 2017 Eurooppa meetingin (8th European Intruder Convention) oman vuosittaisen kokoontumisajon kanssa. Saimme vieraaksemme yli 60 henkilöä Euroopan eri Intruder kerhoista, mukaan lukien presidentit. Paikalle saapui vieraita Romaniasta, Italiasta, Englannista (Iso-Britannia), Ranskasta, Belgiasta, Hollannista ja Saksasta, joiden kanssa saimme nauttia kansainvälisestä motoristitapahtumasta. Tapahtuma keräsi kokoon noin 380 osallistujaa, josta ulkolaisia vieraita oli 63 henkilöä.

Tapahtuman järjestelyt ja valmistelut olivat aloitettu ICF:n hallituksen sekä talkoolaisten toimesta jo hyvissä ajoin syksyllä 2016. On ymmärrettävää, että tapahtuma vaati suuren työn ja monen henkilön panostusta onnistuakseen. Teimme alusta alkaen selväksi, että klubimme halusi panostaa tavanomaista enemmän tapahtumaan ja tarjota kansainväliset puitteet täyttävän meetingin.

Torstaina iso joukko talkoolaisia oli rakentamassa ja valmistelemassa tapahtumaan, kuikin omalla panoksellaan. Päivän kääntyessä iltaan, olivat valmistelut jo lähestulkoon tehty. Klubin teltta oli pystytetty, bändien esiintymiseen hankittu rekkalava saatu paikalle, meetingin puuhapussit ulkolaisille ja omille vieraille kasattu, klubitavaramyymälä valmisteltu jne. ja talkooväki pääsi viettämään ansaittua iltaa yhdessä.

Perjantaina klo 12.00 avasimme ovet ja vieraita alkoi saapumaan paikalle tasaisena virtana. Aitoa jälleennäkemisen iloa ja riemua oli ilmassa jota, ajoittain kovaksi yltynyt, sade ei haitannut. Tunnelma oli jälleen käsikosketeltavan hieno, kuten aina ICF:n tapahtumissa, ja eritoten nyt myös ulkolaisten vieraiden ansiosta. Päivän teemaan kuuluin periteisesti klubin lipunnosto ja tervetuliasipuheet sekä hallituksen esittely. Kansainväliseen tapaan puhe pidettiin suomeksi ja englanniksi. Olimme saaneet vieraaksemme ICF:n perustajat; jäsen #1. ja klubin ensimmäisen presidentin Timo Aromaan sekä jäsen #2. Raili Nummelan, joiden kanssa nostimme ylpeänä ICF:n lipun. Illalla saimme nauttia Martti Saarisen bändin hienosta keikasta.

Lauantaina saimme nauttia kauniista elokuisesta kesäpäivästä. Päivään kuului perinteisesti kiertoajelu, sisävesiristeilyt, pihapelejä ja jäsenten sekä pyörien palkitsemiset, yllätysohjelma ja bändin esiintyminen.

Tämän vuotiseen kiertoajeluun osallistui noin 80 ulkolaista ja kotimaista pyörään ja ajolenkki oli pituudeltaan noin 70 kilometriä (1 h). Viime meetingin palautteen pohjalta tämän vuoden kiertoajelun ja sisävesiristeilyiden aikatauluja oli pyritty parantamaan, jotta mahdollisimman moni pääsisin nauttimaan molemmista ohjelmanumeroista.

Alkuillasta olivat vuorossa jäsenten palkitseminen ja pyöränäyttelyn äänestysten tulokset. Alkuun klubin hallitus halusi muistaa perustajajäsen #1. Timo Aromaata tulevan 60 v. syntymäpäivän johdosta EIC 2017 muistolaatalla.

Jäsenten palkitsemiset.

 • Asennepalkinto: Reijo ”Reka” Kokkonen
 • Työmyyrä palkinto: Pasi ”Epic” Pönkkö
 • ICF Maltanristi: Mika ”Tie” Löfbacka

Pyöränäyttelyn äänestystulokset.

 • Komein pyörä: EO-163, Teijo ”TepaS” Saarinen
 • Paras maalaus: JM-171, Jyrki ”Jyhve” Vuopohja
 • Härskein Intruder: DA-59442, Gabriele ”Rambler” Canepari

 

 

Muut palkitsemiset.

 

 • Vanhin osallistuja: Kalervo ”ottopoika” Kangasniemi
 • Nuorin osallistuja: Milla ”Minnie” Räty
 • Kauimpaa saapunut: Gabriele”Rambler” Canepari, Italia

 

Ohjelmassa oli myös klubin alkuperäisen lipun, ensimmäisen 2014 meetingin tapahtumabanderollin ja ensimmäisen ICF -banderollin huutokauppaus. Lipun itsellenne huusi 105 eurolla jäsen Jukka ”Kardaani” Lepistö ja ICF banderollin 70 eurolla Ari ”Arska78” Haikonen ja huutamatta jäänyt -04 meeting banderolli arkistoidaan klubin tavaroiden joukkoon. Huutokaupan tuotto talletetaan lyhentämättömänä yhdistyksen tilille. Samassa yhteydessä palkittiin myös pihapelin voittajat: moottorin heitto naiset: Kaisu ”Kazari” Pesu-Kankaala ja moottorin heitto miehet: Teijo ”TepaS” Saarinen sekä rinkulan heitto: 1. Reijo ”Reka” Kokkonen ja 2. Sauli ”SauliJ” Järvinen ja kolikon heitto: Patric Belgiasta. Pihapelien tuotto 500€ lahjoitetaan Pyhtäällä sijaitsevan Hutikan mopotallille, jota ylläpitää Kasvajat Ry.

Lopuksi paikalla olleiden Euroopan eri kerhojen presidentit esittäytyivät ja tuoden tervehdykset omista klubeistaan sekä julkistettiin EIC 2018 meetingin paikka, joka on Italia.

Meetingin todellinen yllätysohjelma koettiin hääjuhlan merkeissä. Klubin kaksi jäsentä Hanna Aaltonen ja Jari Matilainen olivat päättäneet avioitua tapahtumassa. Kiitos heille kunnioittavasta eleestä; vihkiminen oli tunteikas hetki klubin historiassa ja hallitus halusi muistaa hääparia EIC 2017 muistolaatalla. Illan päätteeksi musiikista vastasi Lazy Moose bändi.

Sunnuntaina tuli aika päättää monilta osin hyvin onnistu tapahtuma. Omasta puolestani haluaan esittää vilpittömät kiitokset kaikille osallistujille sekä talkooväelle. Saimme ulkomaisilta vieraitamme ainoastaan positiivista palautetta niin jäsentemme asiallisesta sekä ystävällisestä käytöksestä kuin järjestelyistä.

Kiitos!

 

Kuopiossa 15.8.2017
Jarmo ”Highwayman” Ruokonen, ICF Ry:n Presidentti

 

 
Ps. Tapahtuman kuvia löytyy kuvagalleriastamme

Details

 • Start: 4.8.2017
 • End: 6.8.2017
 • Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Punkaharju
  Sivun alkuun