Preloader images
Preloader icon

Miitti 2020 peruttu

Hyvä jäsenistö!

Intruder Club Finland ry:n hallitus on joutunut tekemään raskain mielin päätöksen ICF Meeting 2020 peruuntumisesta. Punnitsimme vaihtoehtoja, riskejä ja mahdollisuuksia kokouksessamme ja päädyimme siirtämään tälle vuodelle suunnitellun ja jo lähes valmistellun miitin ensi vuodelle 2021. Vaikka maamme hallitus päätyisikin höllentämään rajoituksia loppukesälle, viruksen aiheuttama riski ei silti ole poistunut. Jotkin lähteet jopa ennustavat toista tautihuippua juuri tuohon heinä-elokuun taitteeseen. Myös ravintoloiden/yökerhojen toiminnan normalisoituminen miittiin mennessä on täysi arvoitus.  Mielestämme ainoa vastuullinen päätös asiassa oli juurikin edellä mainittu miitin peruuttaminen.

Seuraava ICF Meeting tullaan järjestämään samassa paikassa Espoon hotelli Korpilammella 6.-8.8.2021. Majoitukset tältä vuodelta on keskitetysti sekä hotellin että Aurinkomajojen puolelta peruttu. Mikäli muista paikoista majoitusta on varattu, peruminen täytyy tehdä itse. Hallitus tulee infoamaan ensi vuoden miitin varauksien aloitusajankohdasta kunhan ensivuodelle sopimukset saadaan sorvattua ja nähdään mitä tämä korona vielä hotelleille aiheuttaa. Tälläkin hetkellä hotelli Korpilampi on suljettuna.

-Intruder Club Finland ry:n presidentti ja hallitus-

Sivun alkuun